AVÍS LEGAL
En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l'informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta pàgina web quedaran incorporats en un fitxer propietat d'AGRUPACIÓ ESCOLAR CATALANA amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats.
Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per la qual s'han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protecció de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podran ser utilitzades per enviar-li informació dels nostres producte i serveis.
L'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades davant:
Responsable del Fitxer:
Nom: AGRUPACIÓ ESCOLAR CATALANA
Direcció de l'oficina d'Accés: Riera St. Miquel, 68
CP: 08006 Població: Barcelona Província: Barcelona
CIF: G61202933
Mail: aec@agrescat.cat
A més, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, l'informa que:
www.agrescat.cat és una pàgina web que té com a objectiu establir un canal d'informació, comunicació i serveis entre AGRUPACIÓ ESCOLAR CATALANA i els seus clients i empleats a través d'Internet.